Elbasan
July 24, 2020

Arshi Pipa, misionari, poeti, studiuesi

Disa shënime rreth Arshi Pipës … me rastin e 100 vjetorit të lindjes- Shkruan: Hektor Çiftja, Profesor i Gazetarisë, Universiteti Aleksander Xhuvani, Elbasan-*- Në vend të […]
May 8, 2020

Statusi i edukimit mediatik; nga vepra kanonike tek kultura masive

Statusi i edukimit mediatik; nga vepra kanonike tek kultura masive. (Rasti shqiptar) Hektor Çiftja (Universiteti “A. Xhuvani” në Elbasan) për Konferencë Ndërkombëtare “Letërsia dhe Media-një perspektivë […]
May 8, 2020

Pandeli Pasko, i biri i shkrimtarit Mitrush Kuteli, tregon vuajtjet e të atit gjatë diktaturës

I biri i shkrimtarit tregon vuajtjet gjatë diktaturës Pandeli Pasko “… me ndjesë për vonesën në përgjigje, e cila nuk mund të jetë e shkurtër. Po, […]
October 12, 2017

Cambridge Diploma Gallery- H&D Consultancy

 
October 12, 2017

Ftese nga ambasadori Arvizu!

October 12, 2017

IELTS Diploma Gallery- H&D Consultancy

October 12, 2017

“IELTS -Hints and Tips” Training by British Council in H&D Consultancy office

 
October 12, 2017

H&D Consultancy cooperating with Astrum Colleges

   
October 12, 2017

Time for exams