Activities
May 19, 2019

Rezultatet paraprake të Olimpiadës së Matematikës

Bëhen publike rezultatet e Olipiadës së 2-të të Arritjeve në Matematikë që u zhvillua në Elbasan ditën e Shtunë, Datë 18 Maj. (Shih më poshtë) Fëmijët […]
May 24, 2018

Qendra H&D Consultancy organizon Olimpiadën e parë të arritjeve për  Parashkollorët  për qarkun e Elbasanit

Nën moton “Loja është puna e fëmijës”, të një prej ikonave të edukimit parashkollor  Maria Montesori, qendra H&D consultancy, organizon Olimpiadën e parë të arritjeve për […]
May 21, 2018

Rezultatet e Olimpiadës së parë të arritjeve në Matematikë

REZULTATET E OLIMPIADËS SË PARË TË ARRITJEVE NË MATEMATIKË- ELBASAN 20 MAJ   Tabela e pikëve dhe fituesit (Shkarko listën)  
May 15, 2018

The First Olympiad on Achievements in Mathematics-“H&D Consultancy-Elbasan”

OLIMPIADA E PARË E ARRITJEVE NË MATEMATIKE “H&D Consultancy-Elbasan” Hektor T. Çiftja Fact File Data: 20 Maj Vendi i regjistrimit: Zyrat e “H &D Consultancy-Elbasan” mosha […]
May 15, 2018

The First Olympiad on Achievements in Mathematics-“H&D Consultancy-Elbasan”

October 12, 2017

Ftese nga ambasadori Arvizu!

October 12, 2017

“IELTS -Hints and Tips” Training by British Council in H&D Consultancy office

 
October 12, 2017

H&D Consultancy cooperating with Astrum Colleges

   
October 12, 2017

Time for exams