Qendra H&D Consultancy organizon Olimpiadën e parë të arritjeve për  Parashkollorët  për qarkun e Elbasanit

May 24, 2018

Nën moton “Loja është puna e fëmijës”, të një prej ikonave të edukimit parashkollor  Maria Montesori, qendra H&D consultancy, organizon Olimpiadën e parë të arritjeve për  Parashkollorët  për qarkun e Elbasanit

Përse kemi zgjedhur këtë moto?

Sepse testi do  të ketë situata të hartuara në  formën e lojës që do të konrollojnë nivelin e arritjeve për  6- vjeçarët .

Në këtë mënyrë minutat që do të kalojnë pranë nesh në datën 2 qershor në orën 9, në ambientet e fakultetit ekonomik do te jenë  zbavitëse për ta dhe do t’i bëjnë të kuptojnë se sa bukur është të rritesh duke mësuar.

Ejani pran nesh dhe bëni regjistrimin e fëmijës tuaj për të parë se sa gati është ai për të filluar  një prej periudhave më të bukura dhe më sfiduese të jetës së tij: SHKOLLA.