Rezultatet e Olimpiadës së parë të arritjeve në Matematikë
Oxbridge Olympiad Gallery- H&D Consultancy
May 19, 2018
Qendra H&D Consultancy organizon Olimpiadën e parë të arritjeve për  Parashkollorët  për qarkun e Elbasanit
May 24, 2018

Rezultatet e Olimpiadës së parë të arritjeve në Matematikë

REZULTATET E OLIMPIADËS SË PARË TË ARRITJEVE NË MATEMATIKË- ELBASAN 20 MAJ

 

Tabela e pikëve dhe fituesit (Shkarko listën)


 

Leave a Reply

Your email address will not be published.