hdconsultancyelbasan.com
December 26, 2022

The unspoken truth about teenagers

Everyone thinks that teenagers these days just stay bin their phone and do nothing. But what is I tell you that this is not true. So […]
November 11, 2022

Critical thinkers, Irisa Meta, 13 years old

In your opinion, how important, useful or necessary is an organization like ‘Girls Make Games’? Every company is useful and necessary but ‘Girls Make Games’ is […]
October 19, 2022

On Education by Selma Kuqi

Leo Buscaglia famously said, “Change is the end result of all true learning.” Considering this assertion, it should be noted that “to change” doesn’t necessarily mean […]
September 23, 2022

“You are what you eat”, by Griselda kashari

Our society is always devided.Some of them think that “Yes,it’s a fact that we are what we eat “ , a sentence that continue with long […]
May 8, 2020

Statusi i edukimit mediatik; nga vepra kanonike tek kultura masive

Statusi i edukimit mediatik; nga vepra kanonike tek kultura masive. (Rasti shqiptar) Hektor Çiftja (Universiteti “A. Xhuvani” në Elbasan) për Konferencë Ndërkombëtare “Letërsia dhe Media-një perspektivë […]
May 8, 2020

10 vjetori i vdekjes se Arshi Pipes nga Hektor Çiftja

Letërsia përkundrejt politikes dhe politika e letërsisë Kumtese e mbajtur ne simpoziumin shkencor me rastin e botimit te veprës se Arshi Pipës, 20 korrik, 2007 “ […]
May 8, 2020

Pandeli Pasko, i biri i shkrimtarit Mitrush Kuteli, tregon vuajtjet e të atit gjatë diktaturës

I biri i shkrimtarit tregon vuajtjet gjatë diktaturës Pandeli Pasko “… me ndjesë për vonesën në përgjigje, e cila nuk mund të jetë e shkurtër. Po, […]