Study Abroad: Semena Alushi
Our community
October 10, 2017
Watching “the Hamlet” in office 214
October 10, 2017

Study Abroad: Semena Alushi

Semena Alushi, nje studiuese e re e ekononise, nje mbajtese e burses shume prestigjioze Chevenig, ben krenar dhe krenare cdokend qe e ka njohur dhe punuar me te. Ne zyren jemi te lumtur qe kemi patur rastin ta takojme.

Faleminderit Semena!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.