Semena Alushi
October 10, 2017

Study Abroad: Semena Alushi

Semena Alushi, nje studiuese e re e ekononise, nje mbajtese e burses shume prestigjioze Chevenig, ben krenar dhe krenare cdokend qe e ka njohur dhe punuar […]