Kangaroo Global Linguistics 2017

October 10, 2017

Rreth 50 nxenes nga i tere qarku i Elbasanit moren pjese ne Olimpiaden Nderkombetare te Gjuhes Angleze “Kangaroo Global Linguistics” ne godinen e Fakultetit Ekonomik ne Elbasan.
Veprimtaria u organizua nga “Yes-Your English School” dhe “H&D Consultancy” ne Elbasan. Nje falenderim i vecante per partneret tane te shkelqyer Genci Shurdho te “Yes-Your English School”, “English Cultural Institute”, Universitetin “A. Xhuvani” ne Elbasan, per profesoreshe Denaden, profesoreshe Eliden nga gjimnazi i Belsh-it si edhe bashkepunetoret tona Inen, Fjonen dhe Emanuelen

 

Fituesit e KANGAROO LANGUAGE CONTEST nga Elbasani jane:

  • Anja Madhi
  • Doris Hysa
  • Drin Mitrushi,
  • Fiona Dragoti
  • Fjona Duka
  • Grejsi Gjata
  • Simon Tola

Te gjithe jane te lutur te paraqiten ne zyren “H&DConsultancy-Elbasan” ose te kontaktojne ne tel: 069 40 700 76 ose ne e-mail [email protected] per informacione lidhur me vazhdimin e konkurimit ne fazat e tjera

Suksese, suksese, suksese!