“Shakespeare 400”, kids in Elbasan, Albania learn Macbeth…

March 3, 2017

Ne perfundim te projektit “Shakespeare 400” ne zyren tone ne studiuam tragjedine “Macbeth”, te pershtatur ne nivelin B2-C1 dhe kemi bere disa sprova te recitojme disa nga kryeveprat e Shekspirit duke u perpjekur perunjesisht te perdorim nje gjuhe sa me autentike.

Ne projekt moren pjese:

Megi Mehilli, Lejla Karaj, Arsia Gjoshi, Gensa Toci, Franci Palloshi, Feim Ramkaj, Kejda Kokunja, Rezi Xhaja, Anss Hyka, por edhe te tjere.

Pjeset me te mira u filmuan nga kamera profesionale e Dashnor Vaja-s, ne mjediset mikpritese te hotel ” Guri-it”, ne Elbasan, ne mjediset e kalase antike.

Disa prej recitimeve me te mira do ti gjeni ne linku-un me poshte ne Youtube

https://www.youtube.com/channel/UCbTNVq5EWOmA0r9u5_lPkfQ