10 vjetori i vdekjes se Arshi Pipes nga Hektor Çiftja
May 8, 2020

10 vjetori i vdekjes se Arshi Pipes nga Hektor Çiftja

Letërsia përkundrejt politikes dhe politika e letërsisë Kumtese e mbajtur ne simpoziumin shkencor me rastin e botimit te veprës se Arshi Pipës, 20 korrik, 2007 “ […]