“Shakespeare 400”, kids in Elbasan, Albania learn Macbeth…
Testimonials
December 9, 2016
HIPPO Competition in Elbasan
March 8, 2017

“Shakespeare 400”, kids in Elbasan, Albania learn Macbeth…

Ne perfundim te projektit “Shakespeare 400” ne zyren tone ne studiuam tragjedine “Macbeth”, te pershtatur ne nivelin B2-C1 dhe kemi bere disa sprova te recitojme disa nga kryeveprat e Shekspirit duke u perpjekur perunjesisht te perdorim nje gjuhe sa me autentike.

Ne projekt moren pjese:

Megi Mehilli, Lejla Karaj, Arsia Gjoshi, Gensa Toci, Franci Palloshi, Feim Ramkaj, Kejda Kokunja, Rezi Xhaja, Anss Hyka, por edhe te tjere.

Pjeset me te mira u filmuan nga kamera profesionale e Dashnor Vaja-s, ne mjediset mikpritese te hotel ” Guri-it”, ne Elbasan, ne mjediset e kalase antike.

Disa prej recitimeve me te mira do ti gjeni ne linku-un me poshte ne Youtube

https://www.youtube.com/channel/UCbTNVq5EWOmA0r9u5_lPkfQ

Comments are closed.