Kejsi Bebi
Kangoroo Global Lingustics: Iris Gurakuqi
October 10, 2017
Olimpiad of Chelsea Independent College
October 10, 2017

Jam une shume, por shume i lumtur qe ne zyren H&D Consultancy ne Elbasan kemi njohur studente si Kejsi Bebi. Fotoja me poshte nuk do shume komente.

Lajme nga njerez si Kejsi, midis shume te tjerash, na japin edhe shume shprese, shprese qe ne te gjithe MUNDEMI, shprese “jo boshe” te tipit “Yes we can”. Well, kejsi Bebi eshte e rralle, dhe perfaqson vetem nje segment te vogel te rinise, por qe gjithesesi, eshte nje segment i ndritur. Tek e fundit, ne na pelqen te ndjehemi te frymezuar…

Comments are closed.